Ilona ja Aleksei on pereautot valides jõudnud kolmanda kandidaadini: seekord saab hinnangu hübriidajamiga krossover Kia Niro. Ilonal tekkis Niroga kiirelt kontakt, mida ta muhedalt põhjendab “kõhutundega”, mis oli juba enne auto proovimist. Lastele meeldis auto väga. Pereisa Aleksei palus veel mõtlemisaega.

Saime Alekseiga taaskord auto võrra rikkamaks, kui Kia esinduse sorava jutuga müügimees meile kaarega autoust lahti tehes nobedalt kogu Kia Niro ilu ja võlu lauale ladus ning võtmeid näpu otsas kiigutades eriti kavalal pilgul mainis, et tegemist on täitsa uue hübriidiga, mille järele paljud õhkavad.

Tõele au andes oli Aleksei veidi skeptiline, sest Korea auto ei saa mingi salapärase meestetsunfti meelest päris normaalne auto olla. Minu päritolu niipalju rolli ei mängi, sest hindan – nagu naised ikka, välimust ja sisemust.

Truu kutsikana sõitsin ka sel korral meie vananeva raudruunaga Aleksei ja Kia Niro sabas kodu poole ning mõlgutasin omi mõtteid. Mul oli kohe algusest peale nii hea kõhutunne selle auto osas ja see kestis lõpuni välja!

Loe edasi Accelerista lehelt

Aleksei Budõlin ja Kia Niro